Jooga muutis mu elu

Mina olen Triinu Jõhve – joogaõpetaja ja Aurora Yoga Studio asutaja.
Alates sellest ajast kui aastaid tagasi joogaga alustasin on minu elu väga palju muutunud. On muutunud minu elustiil, harjumused ja toitumine. Mul on tunne, et jooga on sellesse väga suure panuse andnud🥰.

Kuidas nii?
Joogaharjutusi tehes suuname tähelepanu mõtlemise juurest tunnetuse juurde (minu tundides osalenutele kindlasti tuleb tuttav ette pidev tähelepanu suunamine sellele kuidas üks või teine harjutus sind tundma paneb😊). Lisaks sellele, et see tunnetuse juurde tulemine aitab valida milline vastava joogaasendi variatsioon sulle sel hetkel kõige paremini sobib, kandub see edasi ka igapäevaellu.
Joogaga tegeledes ja järjest rohkem tunnetades võid hakata üha enam märkama kas ja kuidas teatud olukorrad, inimesed ja valikud sulle sobivad. Mõne aja möödudes ehk märkad, et oled oma elus põhjaliku inventuuri teinud🙂.

Kui tunned kutset saada läbi jooga praktika iseendaga lähemalt tuttavaks, siis toetan sind rõõmuga sel teekonnal.

Igihaljas veebipõhine joogakursus algajatele ehk teekond iseendani asub SIIN

Regulaarsed tunnid ja eratunnid leiad SIIT