Sisetunne

Kõigil on olmas oma sisemine teejuht, kes annab kerge või raske tundena kehas märku, kas antud tegevus, otsus, harjutuse variatsioon, vms antud hetkel meile sobib või ei sobi.

Joogatundides tuleme ikka ja jälle tähelepanuga sellele, et mis tunde üks või teine liikumine kehasse tekitas või kuidas me end antud ajahetkel tunneme.
Järjepidev praktiseerimine kasvatab ühendust iseendaga ja enda tunnetuse järgmine laieneb joogamatilt ka kaugemale teistele eluaspektidele.

See tore jäädvustus on viimati toimunud rannajooga tunnist. Aitäh Ave 😊❤
Rannajooga Stroomi rannas

Ave liitus meiega aastaid tagasi ja on algusest peale olnud usin peapealseisude harjutaja (kuigi joogaga saab edukalt tegeleda ka ilma pea peal seismata😊).
Nüüd kutsub Ave sisetunne teda enamikel hommikutel peapealseisu ja teiste talle sobivate harjutustega päeva alustama, sest see annab talle mõnusa energialaengu ja äratab üles nagu tass kohvi😊☕. Aitäh, et kuulad iseennast❤🙏.

Kuna igaühe sisetunne on kompass vaid talle endale, siis sinu sisetunne võib peapealseisu või mõne teise tegevuse kohta hoopis teistsuguse vastuse anda.

Kui tunned, et joogaga tegelemise võib panustada sind endaga parema ühenduse loomisel ja tunned kutset, siis anna endast julgelt märku.

______________
Tunniplaan SIIN
Puhkus jooga ja akrojoogaga SIIN
Eratunnid SIIN
Online kursus "Teekond iseendani" SIIN
Iga osalus annab panuse lisaks sulle endale ka heategevuslikele organisatsioonidele❤